Meepraten over dorpsgerichte oplossingen 5 oktober

cultuurhuis en kerk 2vrijdag 16 september 2016

Dit jaar bestaat de gemeente Utrechtse Heuvelrug tien jaar. De gemeente nodigt u daarom uit om samen in gesprek te gaan
over de toekomst van de gemeente en van uw dorp op woensdag 5 oktober.

Op deze avond horen zij graag hoe u de toekomst ziet: waar moet volgens u uw dorp zelf verantwoordelijk voor zijn? Wilt u een dorpsraad? Wat betekent dit voor een democratische structuur in uw dorp? Wilt u per dorp een dorpsbudget en zo ja, wat moet hier dan uit worden betaald? En wat heeft uw dorp volgens u hierbij nodig van de gemeente?

De avond staat in het teken van zelf actief meedoen. Na een korte plenaire bijeenkomst gaat u per dorp uiteen om aan de hand van een aantal denkbeelden te komen tot een voor uw dorp gewenst toekomstbeeld. Aan het einde van de avond koppelt elk dorp plenair het gewenste toekomstbeeld terug.

Komt u ook? U bent welkom vanaf 19.00 uur in het cultuurhuis in Doorn voor inloop met koffie en thee. De avond begint om 19.30 uur. Schrijf u nu in via deze link: https://www.samenopdeheuvelrug.nl\dorpsgerichtwerken Of bel: 0343-565600. Bent u niet goed ter been en beschikt u niet over vervoer, dan kunt u op 5 oktober tussen 8.30-11.00 uur bellen met de Belbus tel nr. 0343-523004. 

« Terug

Archief > 2016 > september

Geen berichten gevonden