Nieuwe wethouder tot verkiezingen 2018 nodig?

Wethouder van Dongen 2014woensdag 24 mei 2017

Bij het vertrek van wethouder van Dongen ziet de Christen Unie fractie geen aanleiding om een nieuwe vierde wethouder aan te stellen tot aan de verkiezingen van 2018.

Zijn gezondheidstoestand liet het de D66 wethouder J.W. van Dongen niet toe om zijn functie als wethouder verder uit te oefenen. De fractie hoopt dat zijn gezondheid weer volledig terug keert en heeft zijn waardering uitgesproken voor het werk dat hij heeft gedaan in onder andere de projecten: Financiën op orde brengen, begraafzaken, onderbrengen van recreatieterreinen van het recreatieschap bij nieuwe eigenaren en ontwikkeling van de gemeentelijke organisatie.

Tot de nieuwe verkiezingen zijn er geen grote nieuwe beleidsontwikkelingen gepland.
Wethouder Boonzaaijer en zijn collaga's hebben in de afgelopen ziekte periode de heer Van Dongen uitstekend vervangen en de CU-fractie vertrouwt dat het zittende college de periode tot de verkiezingen goed kan overbruggen.
Dat voorkomt dat er in deze periode nog een nieuwe wethouder moet worden ingewerkt, waar een flinke tijd voor nodig is en er na de verkiezingen ook nog een behoorlijke wachtgeldverplichting kan ontstaan.

« Terug

Archief > 2017 > mei

Geen berichten gevonden