Deel je politieke idee en win een boek!

Hoop segerswoensdag 23 augustus 2017

De ChristenUnie Utrechtse Heuvelrug komt graag in contact met mensen die een goed idee hebben voor verbetering van onze samenleving. Het idee kan worden opgenomen in ons programma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018, en de vier beste ideeën ontvangen een gesigneerd exemplaar van het boek “Hoop” van ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers.

Hoe kunnen we eenzaamheid in de gemeente tegengaan? Kunnen we nog meer vergroenen? Zijn er ideeën om verkeersfrustraties of het gebrek aan betaalbare woningen op te lossen? Hoe kunnen we nieuwe Nederlanders beter laten integreren? Of heeft u een oplossing voor een heel ander probleem? We horen het graag! Ideeën kunnen worden aangeleverd via info@utrechtseheuvelrug.christenunie.nl vóór 22 september 2017.

De vier beste ideeën ontvangen het boek “Hoop voor een verdeeld land” van Gert-Jan Segers. In dit boek spreekt hij over de breuklijnen in Nederland. Rijk en arm leeft langs elkaar heen, nieuwkomers voelen zich niet welkom, zieken en gehandicapten staan langs de kant.Segers besloot op onderzoek te gaan, op zoek naar nieuwe hoop voor een verdeeld land. Hij sprak met o.a. Arjen Lubach, rabbijn Jacobs, Beatrice de Graaf, Generaal bd Van Uhm, Paul Schnabel, Vonne van der Meer en Ahmed Aboutaleb.

Meer informatie: www.utrechtseheuvelrug.christenunie.nl of bel 06 - 36074073.

 

 

 

« Terug

Archief > 2017 > augustus

Geen berichten gevonden