Dick Karssen lijsttrekker ChristenUnie

Dick Karssen 2017vrijdag 06 oktober 2017

Het huidige raadslid voor de ChristenUnie, Dick Karssen, is opnieuw verkozen tot lijsttrekker van die partij voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Nummer twee op de lijst is Dianne van Wijnen, die vooral actief is met de rol van de gemeente in de zorg.

Dick Karssen (1951) zit sinds 1985 in de gemeentelijke politiek, eerst als steunfractielid in diverse plaatsen en vanaf 2010 als raadslid in Utrechtse Heuvelrug. Hij studeerde rechten in Utrecht en werkte na zijn studie als beleidsmedewerker in de Tweede Kamer. Daarna werkte hij vele jaren voor SBI Training & Advies in Doorn.

Dick Karssen stelde zich graag kandidaat voor een derde termijn als raadslid voor de ChristenUnie: “Het nieuwe programma ‘ Samenwerken, samen leven’ geeft precies aan waar het de komende jaren op aan komt. Gaat het ons als woon- en leefgemeenschap op de Heuvelrug lukken om verbinding te maken met elkaar, ons in te zetten voor de ander en spanningen in de samenleving op te lossen? Graag wil ik een bijdrage leveren om dat doel weer een stukje dichterbij te brengen.”

Nummer twee op de lijst is steunfractielid Dianne van Wijnen, ook al jaren politiek actief voor de ChristenUnie. Dianne (1948) studeerde sociologie in Leiden en hield zich in die studie en in haar werkzame leven vooral bezig met beleid voor mensen met een beperking, hun ouders en familieleden.

Verder staan op de lijst: nummer 3: Tom Zoutewelle (werkzaam in media en onderwijs) uit Doorn, nummer 4: Lydia Plat (werkzaam in communicatie) uit Doorn, nummer 5: Lukas Jansen (theologiestudent) uit Amerongen en nummer 6: Willy bij de Vaate (gepensioneerd verpleegkundige) uit Maarn. (Op de foto van links naar rechts: Lydia, Dick, Tom, Dianne, Lukas en Willy). Fotograaf: Geerke Vermeulen, Bunnik.

« Terug

Archief > 2017 > oktober

Geen berichten gevonden