Afscheid Kees van Kranenburg

Kees van Kranenburg 2018.jpgdonderdag 06 oktober 2022

Afgelopen week nam Kees van Kranenburg uit Driebergen afscheid van zijn werk voor het Waterschap. En daarmee ook van zijn inzet voor de ChristenUnie op allerlei plekken. We laten Kees zelf aan het woord:

"Bijna 20 jaar politiek actief: hoogste tijd om plaats te maken! Per 1 oktober 2022 heb ik mijn lidmaatschap van het Algemeen Bestuur van het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden beëindigd. Deze rol vervulde ik sinds april 2019. Daarvoor was ik drie perioden lid van Provinciale Staten van Utrecht. Het was een mooie tijd. Het was fijn om voor de ChristenUnie zo lang actief te mogen zijn. En ik vond en vind het leuk werk om te doen. Maar soms kom je op een kruispunt in je leven. En dan moet je kiezen. Op zo’n kruispunt sta ik nu. Kiezen tussen tijd voor mijn vrouw en (klein)kinderen. Kiezen voor tijd voor mijn nieuwe werk als docent godsdienst op het Revius in Doorn. Kiezen voor wat meer tijd voor een goed boek. En dan moet er wat van de agenda af. Gelukkig kan dat nu ook prima. Christine Pleijsier heeft de afgelopen drie jaar meegedraaid als commissielid. Door het Provinciaal Unie Bestuur is zijn aangewezen als beoogd lijsttrekker bij de verkiezingen van voorjaar 2023. Daarom is nu het goede moment een stapje terug te doen. Dan kan Christine als AB-lid vast wat extra ervaring opdoen. Ik blijf tot de verkiezingen nog wel actief als commissielid.

Afscheid als AB-lid nam ik op 5 oktober. Het zal best een beetje raar zijn daarna. Maar ik zie er ook wel wat naar uit. Ik dank de leden van ChristenUnie die mij zoveel jaar hebben gesteund met hun vertrouwen, goede raad en kritiek! Moge ons aller werk – in welke rol dan ook – gezegend worden.

Ongetwijfeld ontmoeten we elkaar weer. Tot dan!

Met groet,
Kees van Kranenburg"

« Terug