Uitnodiging 10 april 2024: Politiek Café

Johanna Koffeman-Kramer 2024.jpgmaandag 18 maart 2024

Op woensdag 10 april 2024 organiseren we een ontmoetingsavond in de Cantina van het Cultuurhuis in Doorn. We gaan praten over de lokale politiek en over de aanstaande Europese verkiezingen. Om feestelijk te beginnen starten we de avond met een Chinese maaltijd om 18.30 uur. Sprekers op deze avond zijn: Johanna Koffeman-Kramer, tot voor kort beleidsmedewerker van de ChristenUnie Eurofractie en nu ook kandidaat, en Tom Zoutewelle, gemeenteraadslid in Utrechtse Heuvelrug.

De Europese verkiezingen zijn in Europa van 6-9 juni 2024, in Nederland op 6 juni. Dit jaar doet de ChristenUnie mee met een eigen lijst, dus niet meer samen met de SGP. Meer informatie: https://www.christenunie.nl/blog/2024/01/12/ChristenUnie-presenteert-kandidatenlijst-Europees-Parlement-3

Er staat veel op het spel in deze verkiezingen: Hoe denkt de ChristenUnie over stikstof en klimaat, migratie of christenvervolging? Laat u informeren op deze avond!
Het programma begint zo rond 19.30 uur en duurt tot ca. 21.30 uur. Mocht u de rest van de avond verhinderd zijn maar wel mee willen eten en (nader) met ons kennis willen maken dan bent u ook van harte welkom! Graag in alle gevallen even aanmelden via lydiaplat@utrechtseheuvelrug.christenunie.nl

Klik voor informatie ook op ons uitnodigingsfilmpje!

Ook al gaat het deze avond voor een deel over de politiek in Utrechtse Heuvelrug, leden en belangstellenden in Bunnik en Wijk bij Duurstede of elders zijn natuurlijk ook van harte uitgenodigd. 

« Terug